Ga naar hoofdinhoud

Tuin

DVT9_tuin

_O9A6709

_O9A6686

_O9A4618

_O9A3495

ZVA Duynvoet

_O9A3485

_O9A3297

_O9A3036

_O9A59585

Locatie: Schoorl
Opdrachtgever: Dutchen
Uitvoering: Ouwehand
Opgeleverd: 2014

Ideaal voor de lange zomeravonden of frisse herfst- en winterdagen.

In het dorp Schoorl, direct aan het bosrijke natuurgebied de Schoorlse Duinen ligt het park Duynvoet. Hier zijn 13 recreatiewoningen gerealiseerd, elk een heerlijke luxe ‘hang-out’ met een centrale lounge-hoek om een stijlvolle beschutte stookplaats.

Elke woning heeft 4 slaapkamers en 3 tot 4 badkamers. De situering van deze verblijven op de eerste verdieping en het souterrain biedt een comfortabele slaapplaats met veel privacy. De woning bestaat uit een ruim opgezet vast woongedeelte en een afzonderlijke keuken en eetkamergedeelte, van elkaar gescheiden door een te overdekken terras voorzien van een stookplaats en een vaste loungebank. Er is gebruik gemaakt van het unieke vouw-schuifsysteem van de terrasdeuren, hierdoor kan het terras makkelijk betrokken worden bij het woon- en keukengedeelte en ontstaat er één grote aaneengesloten leefruimte.

Vakantiegangers aan het woord

“Ik heb nog nooit vakantie gevierd in zo’n mooi en luxe huis. Als je kids meeneemt heb je daar geen omkijken naar.”

“Ik was hier met mijn kleinkinderen (6-8-10) en die hebben een heerlijk week gehad. Er stond een trampoline, een tafeltennistafel en een Jacuzzi in tuin. En je kon ook heerlijk een vuurtje stoken en BBQ in de buitenkeuken. Ik heb werkelijk nog nooit in zo’n mooie vakantie woning gezeten.”

“Aan de voet van het duin ligt het kleinschalige villaparkje met mooie, stijlvolle ontworpen vakantiehuisjes die smaakvol zijn ingericht. Alle vier de slaapkamers hebben een eigen badkamer. Een mooi, beschut terras waardoor het heerlijk buiten vertoeven is en de houtkachel zorgt voor sfeer.”

Meer info over dit luxe vakantieparkje: Duynvoetschoorl.nl

terug naar projecten