Ga naar hoofdinhoud

Synchroon en BPD Gebiedsontwikkeling zijn gestart met de bouw van de Heeren van Vroondaal in Den Haag. In totaal 69 woningen, variërend van tweekappers, herenhuizen tot een luxe villa.

De Heeren van Vroondaal verrijst aan de zuidwest kant van Den Haag, pal aan recreatiegebied Madestein. De karakteristieke woningen onderscheiden zich door hun geveldetails zoals torentjes, erkers, balkons en veranda’s. Naar een ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten.

Bouwbedrijf BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap uit Zevenhuizen is verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen.

Nieuwbouwwijk Vroondaal biedt ruimte aan circa 2100 woningen. Het plan aan de zuidkant van Den Haag is prachtig gelegen nabij het natuur- en recreatiegebied Madestein en grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Ook de diverse voorzieningen die de stad Den Haag te bieden heeft, liggen binnen handbereik.
Eerder realiseerde Ontwikkelingscombinatie VOF Vroondaal (Synchroon en BPD) in samenwerking met Zeinstra Veerbeek Architecten al diverse (deel)plannen in Vroondaal.

terug naar nieuws