Ga naar hoofdinhoud

Deze week zijn 27 woningen opgeleverd van De Vlinderpoort, een fantastisch project waar inwoners in de gelegenheid werden gesteld zelf vergaand met een architect van ZVA de woning aan te passen naar de eigen smaak.

Brigitte wilde graag een kapsalon aan huis. Met het doorbreken van muren, verplaatsen van trap & keuken, kunnen haar eerste klanten binnenkort hier geknipt worden.

Hierdoor is geen woning hetzelfde: van grote drie- of vierlaagse eengezinswoningen tot appartementen en woonwerk lofts voor zowel starters, ouderen, alleenstaanden en jonge gezinnen.

In de straat zijn gelijk een hoop bomen geplant, nieuwe heggen en groen aan de muren. Zelfs de klimaatadaptieve maatregelen (afkoppelen van waterafvoer) stralen de identiteit en kwaliteit uit van het project Vlinderpoort.

De oplevering is gelijk een mijlpaal voor Wonen a la Carte. Het is namelijk de 500ste woning volgens dit concept sinds de oprichting 12 jaar geleden. 140 daarvan staan in RijswijkBuiten. Van harte gefeliciteerd Joubert Ockeloen, Xavier Delnoij en Arie Reedijk!

De bouw is verzorgd door bouwbedrijf De Langen en van den Berg.

terug naar nieuws