Ga naar hoofdinhoud

De kroon op Het Lint is met de bouw van het stijlvolle appartementencomplex, genaamd Landgoed Hoevesteijn, gisteren officieel gestart. Landgoed Hoevesteijn bestaat uit 17 appartementen, met luxe uitstraling, verdeeld over vier woonlagen en beschikt over royale 3- en 4 kamerappartementen. Geheel geïnspireerd op de Oud-Hollandse architectuurstijl. Hier staat alles in het teken van luxueus, comfortabel en onbekommerd wonen in het groen. Landgoed Hoevesteijn is een ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten en Adviesbureau Haver Droeze en de bouw is in handen van Reinbouw B.V.

Landgoed Hoevesteijn is gelegen in een groene en natuurrijke omgeving. Duurzame installaties, zoals verwarming en koeling via een bodemwarmtewisselaarsysteem en de voorbereidende voorzieningen voor het laden van elektrische auto’s mogen dan ook niet ontbreken. De benodigde energie van het appartement wordt volledig opgewerkt met zonnepanelen (BENG 2=0).

Met behulp van prijswinnende innovatieve technologie BIM Legal, is het voor de kopers mogelijk gemaakt om met behulp van een 3D woningconfigurator het complex van alle kanten goed te bekijken en te beoordelen. Ook het is het mogelijk om de bezonning van de appartementen te simuleren door het instellen van een specifieke datum en tijd. Daarnaast is de woningconfigurator in Landgoed Hoevesteijn het eerste appartementencomplex in Nederland, waarbij BIM Legal is ingezet om de inhoud van alle juridische documenten, visueel inzichtelijk en begrijpelijk te maken.

terug naar nieuws