Deze levensloopbestendige villa is gesitueerd in een groene, ruim opgezette  jaren’ 70 buurt in Bunnik.  De materialisering in deze wijk is overwegend in lichte/ gele baksteen, waar we met dit ontwerp op een eigentijdse wijze op aansluiten.  Het ontwerp bestaat uit twee massieve gemetselde blokken die in elkaar grijpen en opengesneden zijn met grote glasvlakken, gecombineerd met hout. Aan de straatzijde is heeft de gevel een sober, gesloten karakter, aan de zonnige tuinzijde is de gevel vrijwel geheel transparant, waarbij overstekken zorgen voor een natuurlijke zonwering.  Binnen bestaat de begane grond uit een reeks plekken, met elk een eigen kwaliteit. Centrale plek is de eettafel, dit is de spil in de woning, centraal gelegen tussen keuken, entree, zithoek, buitenterras en tv-hoek. Boven deze eettafel is een vide, zodat er contact is met de bovenliggende verdieping waar de kinderen hun slaap- en speelruimte hebben. De lichtinval vanuit bovengelegen ramen versterkt de ruimtelijkheid en draagt bij aan de lichte open sfeer van de woning.