Zeinstra Veerbeek Architecten Den Haag

Zeinstra Veerbeek Architecten is een samenwerking van de architecten Walter Zeinstra en Remco Veerbeek en is opgericht in januari 2009.

Walter Zeinstra Remco VeerbeekOnze troeven zijn vakkennis en expertise enerzijds, klantgerichtheid, service en zorgvuldigheid in de relatie met de betrokken partijen anderzijds. Daarmee kunnen we ons op de markt richten met de intentie aan de eisen van de klant te voldoen, meer nog, te ontwerpen wat zijn verwachtingen overtreft. Hierbij hanteren wij een juiste balans tussen eigentijdse architectuur en historische verworvenheden.


NLS gebouw ILSY plantsoen

Onze ervaring strekt zich uit van stedenbouwkundige planning en utiliteitsbouw tot woningbouw en uitbreidingen van bestaande gebouwen, kleinschalig of omvangrijk. Het adviseren van projectontwikkelaars en particulieren in de initiatieffase van een bouwproject, behoort tot onze kernactiviteiten. Wij zien een bouwproject als een traject in samenwerking met de opdrachtgever, van initiatief via ontwerp naar realisering, of het nu om een particulier of een projectontwikkelaar, een woningcorporatie of een (semi-) overheid gaat. Onze opdrachtgevers kunnen daarbij desgewenst in elke fase profiteren van onze kennis en ervaring. We staan ter beschikking van iedereen die bouwplannen heeft. Onze uitvalsbasis is den Haag, onze actieradius het hele land.