Vroondaal aan het Park.

In oktober 2015 werd de eerste paal geslagen van de 68 woningen van fase 1 en 2. In het voorjaar van 2016 hebben de eerste nieuwe eigenaren de sleutel ontvangen.

In de eerste fase van Vroondaal Zuid is gekozen voor een expressieve architectonische signatuur ‘Chique Haags’. Binnen deze signatuur kunnen ontwikkelende partijen en individuele kopers kiezen voor hun eigen expressie waarmee we samen bouwen aan een Chique Haagse buurt met een duidelijke identiteit.

De groene samenhang in de buurt is verankerd in de verbindingen met Park Madestein, de ruimtelijke hoofdstructuur en de groene invulling van de kavels met voortuinen en hagen.

Het opnieuw introduceren van een duidelijk parkrand profiel met een korrelgrootte die als historisch typologisch gezien mag worden voor parkranden en singels en daaraan gelegen villawijken levert een belangrijke bijdrage aan de herkenbaarheid van Vroondaal-Zuid voor zijn inwoners.

De belangrijkste kenmerken van historische voorbeelden zijn terug te vinden in de eigentijdse woningen die voldoen aan alle moderne eisen.

Fase 5 bestaat uit 43 klassieke woningen waarvan 37 herenhuizen en 6 twee-onder-één-kapvilla's. Allemaal met stijlvolle details uit de negentiende-eeuwse architectuur, gelegen op een riante kavel. 

Naar de site van Vroondaal aan het Park