Start verkoop De Vonderij Zandpoort, Almere

kokkelhuis-de-vonderij

De nieuwe wijk Zandpoort ligt in Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én het glooiende duinlandschap ineen.

De 124 koophuizen in Zandpoort krijgen de passende naam ‘De Vonderij’. Hier heb je het beste van twee werelden. Je woont heerlijk dichtbij de Almeerse kust! Dit gevoel wordt niet alleen door de bebouwing, maar ook door de inrichting van de buurt extra benadrukt. Loop door het groene park in Zandpoort of maak een wandeling naar het strand.

In de Vonderij vind je straks twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

De eerste 43 huizen uit fase 1 zijn in januari 2019 in verkoop gegaan. Binnenkort wordt er gestart met de verkoop van fase 2. Deze fase heeft een divers aanbod ban huizen, zoals rijhuizen, meerdaagse stadshuizen en twee-onder-een-kaphuizen. Houd de website van de Vonderij in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Naar de site