Start verkoop Dames van Vroondaal

Dames van Vroondaal Den Haag

De verkoop van de 72 hoek- en tussenwoningen van de 1e fase van De Dames van Vroondaal is gestart! Deze fase is de opvolger van De Heeren van Vroondaal in Vroondaal-Noord. Het plan borduurt voort op de welbekende chique Haagse stijl die de wijk een onderscheidend karakter geven. 


Walter Zeinstra vertelt over de wijk:

“Als ik wel eens rondloop door Vroondaal Aan het Park, vertellen bewoners mij hoe enorm ze de onderscheidende klassieke architectuur en de eenduidige signatuur waarderen. Hierdoor komt het chique karakter van de wijk optimaal tot uiting en is Vroondaal een begrip in Den Haag en omstreken geworden. Voor De Dames van Vroondaal hebben we gezocht naar een waardig vervolg op het succes van Vroondaal Aan het Park en haar broer De Heeren van Vroondaal. Het plan wordt minstens zo mooi, maar krijgt wel een eigen signatuur.”

De Haagse bouwmeesters

“We bekeken klassieke Haagse wijken als inspiratiebron en gebruikten andere invalshoeken. In de neorenaissance architectuur van Haagse bouwmeesters als Herman Wesstra jr. en W.B. van Liefland die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de chique Haagse wijken als Duinoord, het Prinsevinkenpark, het Belgisch Park en de Archipelbuurt vonden wij de inspiratie om tot dit ontwerp te komen. Het resultaat: Vroondaal Westmadepark wordt een nieuwe wijk met duidelijke invloeden van de rijke architectuur uit deze chique Haagse wijken.”