‘Krijgsman Experience’

moodboord-kruitbos

Maak kennis met het historische Kruitbos in De Krijgsman Muiden. Een prachtig nieuw woongebied met nog volop aanwezige ruige natuur, industrieel erfgoed en oude watergangen. In Het Kruitbos is ruimte voor ca. 200 (half) vrijstaande woningen en appartementen. Dankzij de authentieke ligging en bijzondere architectuur rekent Het Kruitbos af met bestaande woonconventies.

ZVA heeft in het Kruitbos een aantal stoere industriele woningtypes ontworpen in hout en staal, met grote luiken, strakke veranda's en royale glaspartijen.

Voor alle bezoekers ligt het speciale KRUIT magazine klaar waar u een voorproefje krijgt van de nieuwe deelplannen van Het Kruitbos.

WONEN IN HET KRUITBOS
Ieder deelplan van Het Kruitbos heeft een eigen sfeer, woningaanbod en architectuur. Zo is er in De Erven ruimte voor exclusieve ‘estates’ waar u zelf uw droomhuis kunt bouwen. De appartementen van De Boerenhof zijn opgezet vanuit de landgoedsfeer inclusief gezamenlijke moestuin. Stoere woningen van staal en glas met eigen aanlegsteiger vindt u in De Eilanden en in Het Bos. En er is nog veel meer…