Cityhub Rotterdam feestelijk geopend!

opening cityhub rotterdam

Op vrijdag 20 april was het dan zover, de opening van het CityHub Hotel in de bruisende Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. ZVA was onder andere verantwoordelijk voor de transformatie van de 3 bestaande panden tot het hippe hotel en heeft de bouwbegeleiding verzorgd, waarbij er de nodige uitdagingen zijn overwonnen zoals de wisselende en beperkte verdiepinghoogtes.

Met 126 futuristische slaapunits, een ‘digital first’lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, haakt CityHub perfect in op de behoeftes van de travel savvy millennial om op ontdekkingsreis te gaan, te socializen met locals en ervaringen direct online te kunnen delen. Rotterdam is hot en happening en daarmee dé plek voor een nieuwe vestiging van CityHub, dat in 2016 de ‘Best innovation hotel concept’ Award ontving. De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept.

Slapen in een hub; chillen in de Hangout

CityHub combineert de privacy en het comfort van een hotel met het communitygevoel en de betaalbaarheid van een hostel. In het historische pand aan de Witte de Withstraat bevinden zich 126 strak vormgegeven privé slaapunits genaamd ‘Hubs’. Elke Hub is uitgerust met een comfortabel king size bed, WiFi, te personaliserenmood lightingen Bluetooth muziek streaming. In de CityHubHangout,het kloppende hart waar reizigers en locals elkaar ontmoeten, kan de reiziger met behulp van een persoonlijk polsbandje zelf de bar bedienen en eigenhandig inchecken. Reizen was nog nooit zo makkelijk.